Home » Tarwegras » Vers tarwegras

Vers tarwegras

Vers tarwegras is een hoogwaardige aanvulling op de voeding dankzij de hoge concentratie aan fytonutriënten. Wilt u graag vers tarwegras bestellen om in uw producten te verwerken? Of wilt u een van de koudgeperste sappen in uw assortiment plaatsen? Biosfeer Groede is uw teler, producent én groothandel van vers tarwegras. Op ons terrein in Groede, nabij Terneuzen, vindt u een speciaal ontwikkelde kas waar wij het verse tarwegras kweken in de volle Zeeuwse grond in combinatie met ons eigen bio-substraat, zodat onze klanten een product van hoogwaardige kwaliteit kopen. Daarnaast werken wij op basis van gecertificeerde biologische teelt – dit betekent dat wij geen gebruik maken van kunstmest of dierlijke meststoffen.

Is het verse tarwegras van goede kwaliteit?

Het verse tarwegras dat u bij Biosfeer Groede kunt kopen, is gegarandeerd van goede kwaliteit. Wij zijn SKAL-, FSSC22000 en GMP+-gecertificeerd zodat u ervan verzekerd bent dat wij met de grootst mogelijke zorg werken aan een kwalitatief eindproduct. Het gras wordt gesneden voordat het bossig wordt aan de bovenkant om de sapopbrengst maximaal te benutten. Wilt u graag zelf het vers tarwegras verwerken? Dan zorgen wij ervoor dat het product altijd dagvers bij u wordt geleverd. Dit betekent dat de oogstdatum ook te allen tijde de leverdatum is. Bij levering zal de temperatuur van het verse gras rond de 4 °C zijn. Deze garanties waarborgen maximaal behoud van de nutriënten. Bij Biosfeer Groede is vers tarwegras te bestellen door zakelijke afnemers in zakken van 500 gram of als een tarwegrasmat van 450 gram. Naast vers tarwegras verkopen wij ook een koudgeperst tarwegrassap dat vol zit met vitaminen, mineralen en enzymen.

Kies ervoor om vers tarwegras te bestellen

Wilt u graag vers tarwegras kopen? Neem dan contact met ons op om te bestellen door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen voor het verse tarwegras naar info@biosfeer-groede.nl. Wij voorzien onze afnemers graag van meer informatie en prijsopgaven.

Meer informatie over tarwegras nodig?

Biosfeer Groede