Skip to main content

Contractproductie

Biosfeer Groede: Uw Partner in White Label en Loonwerk Oplossingen

Bij Biosfeer Groede staan wij klaar om uw assortiment te verrijken met onze gespecialiseerde, in eigen huis ontwikkelde cosmetische en gezondheidsproducten. Ons aanbod van white label specials is zorgvuldig geoptimaliseerd door het hele productieproces heen, met een focus op het gebruik van verse planten om een merkbare werking na inname te garanderen.

Wilt u meer weten over onze producten? Lees verder of neem direct contact met ons op.

White Label Specials

Onze bijzondere Biosfeer preparaten komen met volledig geoptimaliseerde gezondheidsclaims die voldoen aan de gestelde Europese ‘conditions of use’. Deze claims zijn actueel en worden ondersteund tot er een definitieve beslissing komt van de EU. U kunt deze preparaten toevoegen aan uw assortiment onder uw eigen merk.

Contract Productie Diensten

Wij bieden onze productiecapaciteiten aan voor professionele klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare productiepartner.
  • Simplex en complex oertincturen
  • Gemengde bereidingen
  • Plantaardige API’s
  • Zalven
  • Siropen
  • Gels
  • Dranken
  • Sappen
Wij bieden onze productiecapaciteiten aan voor professionele klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare productiepartner.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze diensten omvatten de beoordeling en aanpassing van uw receptuur, de evaluatie van uw gezondheidsclaims volgens Europese wetgeving, en de beoordeling en aanpassing van uw verpakkingen en etikettering. We verzorgen het afvullen, etiketteren, inpakken en verzenden van uw producten, inclusief de levering van alle benodigde kwaliteits- en veiligheidsdocumentatie.

Grondige Vooronderzoeken

We voeren grondige onderzoeken uit naar de toelaatbaarheid van ingrediënten volgens diverse regelgevingen zoals CITES, verboden lijsten, de Opiumwet en GMP+. Daarnaast evalueren we de haalbaarheid, wenselijkheid en wetenschappelijke onderbouwing van uw producten, evenals de registratie van gezondheidsclaims.
Uw groeipartner
in natuurlijke gezondheid
Heeft u een product of een productidee? Biosfeer Groede kan zowel het gehele als een gedeeltelijk productieproces voor u uitvoeren. Ontdek hoe we samen uw ideeën kunnen transformeren in gecertificeerde, marktklare producten.

©2024 Biosfeer Groede BV - KvK: 72056703