Home » Tarwegras » Tarwegrassap

Tarwegrassap

Tarwegrassap is een koudgeperst sap dat boordevol zit met vitamines, mineralen en enzymen. Het is een ware boost voor het lichaam zodat het gezond blijft functioneren en alle essentiële stoffen binnenkrijgt. Bij Biosfeer Groede leggen wij ons toe op de teelt en het verkopen van kwalitatief tarwegrassap.

Hoe wordt tarwegrassap verwerkt?

De werkwijze die we bij Biosfeer Groede hanteren voor het telen, produceren en verwerken van vers tarwegras is er volledig op gericht om een hoogwaardig product af te leveren met het behoud van alle belangrijke nutriënten. Dit doen wij door te telen in een speciaal ontwikkelde kas in de volle Zeeuwse grond met ons eigen bio-substraat. Na het oogsten persen we het tarwegrassap met geavanceerde persapparatuur waarna we het ofwel direct vers bij u leveren, ofwel snel invriezen met de ‘flash-frozen’ techniek om op een later tijdstip te verkopen. Het (bevroren) tarwegrassap dat professionele afnemers bij ons kunnen kopen, is verkrijgbaar in cups van 22 ml en in ijsklontjes van 15 ml.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Ons frisgroene, rins-zoete product maakt de inname van voldoende voedingsstoffen prettig. Wij hebben meerdere kwaliteits- en veiligheidscertificaten mogen ontvangen, waaronder SKAL, FSSC22000 en GMP+. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van goede producten als u tarwegrassap of een van de andere producten op basis van (vers) tarwegras bij ons in Groede, nabij Terneuzen wilt kopen. Wilt u graag meer weten over de verkoopmogelijkheid van tarwegras of tarwegrassap? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen, ook omtrent de veelvoud aan medicinale kruiden die wij aanbieden.

Meer informatie over tarwegras nodig?

Biosfeer Groede