Home » Tarwegras

Dé leverancier van tarwegras

Biosfeer Groede is de grootste gecertificeerd biologisch groothandel en leverancier van tarwegras in Nederland. Wij zijn SKAL-, FSSC220000- en GMP+-gecertificeerd zodat u ervan verzekerd bent dat het tarwegras dat wij verkopen altijd van hoge kwaliteit is. De rijke voedingsbodem in combinatie met een uitgekiend warmte- en lichtplan zorgt voor een hoog gehalte aan voedingsstoffen in het tarwegras van onze groothandel. Dit is het grote voordeel ten opzichte van tarwegras geteeld op basis van water. Het resultaat is een frisgroen, rins-zoet product met duidelijke zoethouttonen. Daarom is het tarwegras dat Biosfeer Groede teelt zeer geschikt voor culinair gebruik.

Het tarwegras dat wij als leverancier aanbieden, wordt zorgvuldig geteeld

Wij zijn zowel teler, producent, leverancier als groothandel van onze eigen biologische tarwegrasproducten. Van zaaien tot verwerking – bij Biosfeer Groede vindt u het volledige productieproces onder één dak. Dit geeft u voordelen in prijs én versheid. De teelt van het biologische tarwegras uit onze groothandel, vindt plaats in een speciaal daarvoor ontwikkelde kas. Het water is gerevitaliseerd en er wordt gebruikgemaakt van zowel passieve als geforceerde beluchting. Wij telen bovendien op een zeer precies samengesteld BioSubstraat. Voor een goede beworteling wordt de kleibodem daaronder zorgvuldig bewerkt en gevoed met minerale klei, micro-organismen en biologische, niet-dierlijke meststoffen.

De verwerking en levering van tarwegras

Het tarwegras dat u bij ons aanschaft, plaatsen wij dagvers in bakjes inclusief het groeimedium. Zo vinden onze producten diens weg naar uw onderneming. Al het tarwegras dat wij niet dagvers leveren als leverancier, wordt met de ‘flash-frozen’ techniek binnen enkele seconden ingevroren. Door deze behandeling blijven de gevoelige fytonutriënten optimaal behouden.

Bestel voor uw gewenste toepassing

Wilt u graag vers tarwegras bestellen bij een betrouwbare leverancier voor gebruik in uw restaurant? Of kiest u eerder voor een tarwegrassap voor uw juice bar? Er zijn nog vele andere toepassingen met het tarwegras dat wij als groothandel aanbieden. Neem contact op met onze experts in Groede, nabij Terneuzen, door te bellen naar +31 117 376 337. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@biosfeer-groede.nl voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. We vertellen u tevens meer over de uiteenlopende medicinale kruiden die wij aanbieden.

Meer informatie over tarwegras nodig?

Biosfeer Groede