Home » Specials voor white label » Zweedse kruiden Maria Treben

Producent van het Maria Treben-elixer met eigen Zweedse kruiden

Het Zweedse kruidenbitter, van oorsprong geproduceerde volgens het recept van Maria Treben, is een werkelijke allrounder wanneer u ons als producent inschakelt. Eeuwenlang duikt het recept voor het kruidenbitter al op, waarbij het iedere keer weer in een andere vorm wordt gegoten. Bij Biosfeer Groede hebben wij onze eigen productieprocessen geoptimaliseerd en bieden wij wederom een nieuwe kijk op het kruidenelixer. Voor zakelijke afnemers, bijvoorbeeld apotheken, is het mogelijk om het onder een white label op te nemen in het eigen assortiment.

Onze eigen kijk op de Zweedse kruiden van Maria Treben als producent zijnde

De Zweedse medicinale kruiden die wij als producent zijnde gebruiken, telen wij op een biologische en gecertificeerde wijze, om deze vervolgens te verwerken in een kruidenbitter geïnspireerd door Maria Treben. De sterke bloedzuiverende werking van het elixer of extract zorgt voor een goede afvoer van afvalproducten en een gezonde werking van lever, nieren en darmen. Vele spijsverteringsklachten worden dus verlicht door inname van de Zweedse kruiden naar het recept van Maria Treben, maar ook reumatische pijnen, vermoeidheid, uitputting en lusteloosheid vinden met dit middel een oplossing. Bekijk ook zeker onze tincturen op basis van smeerwortel en kaardebol.

Ontdek meer over het behoud van de nutriënten

Wilt u meer weten over hoe wij als producent onze eigen kijk hebben op de Zweedse kruiden van Maria Treben? Wij geven u graag meer informatie over onze benadering van het bijzondere kruidenbitter. Ook leggen wij u graag uit hoe ons geoptimaliseerde productieproces in zijn werk gaat, waardoor de nutriënten in de tincturen, maceraten en andere toedieningsvormen optimaal behouden blijven. Neem contact op met onze experts uit Groede, vlak bij Terneuzen, door te bellen naar +31 117 376 337 of door een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl.

Meer informatie over onze specials nodig?

Biosfeer Groede