Home » Specials voor white label » Zweedse kruiden Maria Treben

Zweedse kruiden van Maria Treben

Het Zweedse kruidenbitter, van oorsprong geproduceerde volgens het recept van Maria Treben, is een werkelijke allrounder. Eeuwenlang duikt het recept voor het kruidenbitter al op, waarbij het iedere keer weer in een andere vorm wordt gegoten. Bij Biosfeer Groede hebben wij onze eigen productieprocessen geoptimaliseerd en bieden wij wederom een nieuwe kijk op het kruidenelixer. Voor zakelijke afnemers is het mogelijk om het onder een white label op te nemen in het eigen assortiment.

Onze kijk op de Zweedse kruiden van Maria Treben

De Zweedse medicinale kruiden die wij gebruiken, telen wij op een biologische en gecertificeerde wijze, om deze vervolgens te verwerken in een kruidenbitter geïnspireerd door Maria Treben. De sterke bloedzuiverende werking van het elixer of extract zorgt voor een goede afvoer van afvalproducten en een gezonde werking van lever, nieren en darmen. Vele spijsverteringsklachten worden dus verlicht door inname van de Zweedse kruiden naar het recept van Maria Treben, maar ook reumatische pijnen, vermoeidheid, uitputting en lusteloosheid vinden met dit middel een oplossing. Bekijk ook zeker onze tincturen op basis van smeerwortel en kaardebol.

Ontdek meer over het behoud van de nutriënten

Wilt u meer weten over onze kijk op de Zweedse kruiden van Maria Treben? Wij geven u graag meer informatie over onze benadering van het bijzondere kruidenbitter. Ook leggen wij u graag uit hoe ons geoptimaliseerde productieproces in zijn werk gaat, waardoor de nutriënten in de tincturen, maceraten en andere toedieningsvormen optimaal behouden blijven. Neem contact op met onze experts door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?