Home » Specials voor white label » Sabal serrulata

Sabal serrulata

De extracten op basis van de sabal serrulata, ook wel de dwerg- of zaagpalm genoemd, bevatten uiteenlopende werkzame bestanddelen. Dankzij onze unieke extractiemethode en protocollen behouden we de heilzame werking van de planten op maximale wijze. Bovendien telen en verwerken wij op biologische en gecertificeerde wijze. Zo hebben wij een GMP+, FSSC22000- en SKAL-certificering zodat u altijd verzekerd bent van een kwaliteitsproduct.

Waar wordt sabal serrulata voor gebruikt?

Een tinctuur op basis van sabal serrulata kan gebruikt worden ter bevordering van de werking van de prostaat, vooral bij mannen op oudere leeftijd. Naarmate de leeftijd vordert, gebeurt het regelmatig door een veranderende hormoonhuishouding dat de prostaat opzwelt waardoor de urinebuis (deels) geblokkeerd raakt met alle gevolgen van dien. Ons tinctuur brengt de hormoonhuishouding van de man in balans en is preventief inzetbaar om prostaat én urinewegen gezond te houden. In ons assortiment vindt u bovendien ook een complex op basis van pine pollen, wat ook zeer heilzaam is voor de prostaat.

Zelf producten laten ontwikkelen

Aan onze professionele klanten stellen wij onze productiecapaciteit graag beschikbaar. Wij werken graag met u samen aan de ontwikkeling van innovatieve producten, waaronder met de extracten van sabal serrulata. Heeft u een idee dat u graag wilt uitvoeren? Neem dan contact op met onze extractie-experts door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Dan bekijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?