Home » Specials voor white label » Sabal serrulata

Producent van tincturen van een extract van sabal serrulata

Wilt u graag een sabal serrulata tinctuur producent inschakelen omdat u de extracten hiervan wilt inzetten? Dat is begrijpelijk, extracten op basis van de sabal serrulata – ook wel de dwerg- of zaagpalm genoemd – bevatten uiteenlopende werkzame bestanddelen. Biosfeer Groede voorziet u daarom graag van een tinctuur hiervan. Dankzij onze unieke extractiemethode en protocollen behouden we de heilzame werking van de planten op maximale wijze. Bovendien telen en verwerken wij op biologische en gecertificeerde wijze bij ons in Groede, in de buurt van Terneuzen. Zo hebben wij een GMP+, FSSC22000- en SKAL-certificering, zodat u altijd verzekerd bent van een kwaliteitsproduct, afkomstig van een betrouwbare producent van bijvoorbeeld van sabal serrulata.

Het gebruik van de sabal serrulata tinctuur, die wij als producent voor u samenstellen

Een tinctuur op basis van sabal serrulata kan gebruikt worden ter bevordering van de werking van de prostaat, vooral bij mannen op oudere leeftijd. Naarmate de leeftijd vordert, gebeurt het regelmatig door een veranderende hormoonhuishouding dat de prostaat opzwelt waardoor de urinebuis (deels) geblokkeerd raakt, met alle gevolgen van dien. Het tinctuur brengt de hormoonhuishouding van de man in balans en is preventief inzetbaar om prostaat én urinewegen gezond te houden. In ons assortiment vindt u bovendien ook een complex op basis van pine pollen, wat eveneens zeer heilzaam is voor de prostaat.

Laat zelf producten ontwikkelen

Aan onze professionele klanten, bijvoorbeeld apotheken, stellen wij onze productiecapaciteit aan medicinale kruiden graag beschikbaar. Als producent werken wij graag met u aan de ontwikkeling van innovatieve producten, waaronder met de extracten van sabal serrulata. Heeft u een idee dat u graag wilt uitvoeren? Neem dan contact op met onze extractie-experts door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Dan bekijken we graag samen wat de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling zijn.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede