Home » Specials voor white label » Reishi kopen

Reishi kopen

Als u op zoek bent naar biologisch geteelde en gecertificeerde reishi om te kopen, dan bent u bij Biosfeer Groede op het juiste adres. Al meer dan 2000 jaar wordt deze paddenstoel gebruikt voor uiteenlopende redenen. Op onze boerderij, gevestigd in een van de dunbevolktste gebieden van Nederland, werken wij op bedachtzame wijze aan verschillen planten- en kruidenextracten als tegenhanger van alle synthetische voedingssupplementen en geneesmiddelen.

Vertrouw op ons unieke recept om reishi te verkopen

De reishi paddenstoel is een van de meest effectieve supplementen om het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te versterken. Het is zeer heilzaam voor hart en bloedvaten. De reishi die wij verkopen is verkrijgbaar in verschillende concentraties, zoals:

  • 1:10
  • 1:8
  • 1:5 (gedroogde plant)
  • 1:1,33
  • 1:0,67 (verse plant)

Daarnaast hebben wij de reishi paddenstoel in een van onze complex tincturen opgenomen. In dit complex zitten onder andere inonotus (obliquus chaga), betula pubescens (berk) en verse antler ganoderma lucidum (reishi). Andere extracten die het immuunsysteem versterken zijn onder andere samento, ashwagandha complex en echinacea extra forte.

Neem Chaga Reishi complex in uw eigen assortiment op

De reishi die wij verkopen is een van onze meest succesvolle concentraten, net zoals de mulungu. Bovendien is het als onze special verkrijgbaar als white label-product, wat betekent dat u het Chaga Reishi complex kunt verkopen vanuit uw eigen assortiment. Bent u een zakelijke afnemer en wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@biosfeer-groede.nl. Dan zorgen we ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?