Home » Specials voor white label » Reishi kopen

Reishi kopen

Als u op zoek bent naar biologisch geteelde en gecertificeerde reishi om te kopen, dan bent u bij Biosfeer Groede op het juiste adres. Al meer dan 2000 jaar wordt deze paddenstoel gebruikt voor uiteenlopende redenen. Op onze boerderij, gevestigd in een van de dunbevolktste gebieden van Nederland, werken wij op bedachtzame wijze aan verschillen planten- en kruidenextracten als tegenhanger van alle synthetische voedingssupplementen en geneesmiddelen.

Vertrouw op ons unieke recept om reishi te verkopen

De reishi paddenstoel is een van de meest effectieve supplementen om het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te versterken. Het is zeer heilzaam voor hart en bloedvaten. De reishi die wij verkopen is verkrijgbaar in verschillende concentraties, zoals:

  • 1:10
  • 1:8
  • 1:5 (gedroogde plant)
  • 1:1,33
  • 1:0,67 (verse plant)

Daarnaast hebben wij de reishi paddenstoel in een van onze complex tincturen opgenomen. In dit complex zitten onder andere inonotus (obliquus chaga), betula pubescens (berk) en verse antler ganoderma lucidum (reishi). Andere extracten die het immuunsysteem versterken zijn onder andere samento, ashwagandha complex en echinacea extra forte.

Neem Chaga Reishi complex in uw eigen assortiment op

De reishi die wij verkopen is een van onze meest succesvolle concentraten, net zoals de mulungu. Bovendien is het als onze special verkrijgbaar als white label-product, wat betekent dat u het Chaga Reishi complex kunt verkopen vanuit uw eigen assortiment. Bent u een zakelijke afnemer en wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@biosfeer-groede.nl. Dan zorgen we ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen.

Meer informatie over onze specials nodig?