Uw leverancier van de reishi tinctuur

Als u op zoek bent naar een biologisch geteelde en gecertificeerde reishi tinctuur, dan is Biosfeer Groede de producent en leverancier die u zoekt. Al meer dan 2000 jaar wordt deze paddenstoel gebruikt voor uiteenlopende redenen. Op onze boerderij in Groede, nabij Terneuzen (een van de dunbevolktste gebieden van Nederland), werken wij op bedachtzame wijze aan verschillen planten- en kruidenextracten als tegenhanger van alle synthetische voedingssupplementen en geneesmiddelen.

Vertrouw het recept voor de reishi tinctuur van ons als producent en leverancier

De reishi paddenstoel is een van de meest effectieve supplementen om het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te versterken. Het is zeer heilzaam voor hart en bloedvaten. De reishi tinctuur die wij als producent en leverancier van medicinale kruiden aanbieden, is verkrijgbaar in verschillende concentraties, zoals:

  • 1:10
  • 1:8
  • 1:5 (gedroogde plant)
  • 1:1,33
  • 1:0,67 (verse plant)

Daarnaast hebben wij de reishi paddenstoel in een van onze complex tincturen opgenomen. In dit complex zitten onder andere inonotus (obliquus chaga), betula pubescens (berk) en verse antler ganoderma lucidum (reishi). Andere extracten die het immuunsysteem versterken, zijn onder andere samento, ashwagandha complex en echinacea extra forte.

Neem Chaga Reishi complex in uw eigen assortiment op

De reishi tinctuur, die wij aanbieden als producent en leverancier, is een van onze meest succesvolle concentraten, net zoals de mulungu. Bovendien is het als onze special verkrijgbaar als white label-product, wat betekent dat u het Chaga Reishi complex kunt verkopen vanuit uw eigen assortiment. Bent u een zakelijke afnemer en wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@biosfeer-groede.nl. Dan zorgen we ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen.

Meer informatie over onze specials nodig?

Biosfeer Groede