Home » Specials voor white label » Pine pollen tinctuur

Tinctuur van pine pollen

Het pine pollen tinctuur dat wij verkopen, is een van onze in eigen huis ontwikkelde preparaten. Wij hebben het extraheren en het daaropvolgende productieproces volledig geoptimaliseerd en waar mogelijk maken wij gebruik van verse planten in het pine pollen tinctuur. Bovendien zijn al onze producten geproduceerd op basis van een biologisch teeltproces onder SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering.

De werking van het pine pollen tinctuur

De tinctuur op basis van pine pollen dat wij verkopen wordt aangevuld met bast van de zeeden en vindt zijn oorsprong in de Noord-Hollandse duinen. Pine pollen is een van de grootste natuurlijke bronnen van testosteron ter wereld. Daarnaast bevat het ook ontzettend veel andere vitaminen, mineralen, enzymen en antioxidanten waardoor het zonder meer een superfood genoemd mag worden. Het is breed toepasbaar voor verschillende ziektebeelden en symptomen. Denk hierbij aan het voorkomen van prostaatziektes, anti-aging eigenschappen, regulering van de stofwisseling en nog veel meer. Naast tincturen is het ook mogelijk om pine pollen in een andere toedieningsvorm te kopen, zoals tabletten of poedervorm.

Neem de tinctuur op in uw eigen assortiment

Het is mogelijk om het pine pollen tinctuur dat wij zelf van teelt tot verpakking produceren, te verkopen onder uw eigen white label. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het verbreden van uw assortiment door ons pine pollen tinctuur te verkopen, of bijvoorbeeld ons tinctuur op basis van sabal serrulata? Neem dan contact op met onze experts door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl, dan beantwoorden wij graag al uw vragen.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?