Home » Specials voor white label » Pine pollen tinctuur

Tinctuur van pine pollen

Het pine pollen tinctuur dat wij verkopen, is een van onze in eigen huis ontwikkelde preparaten. Wij hebben het extraheren en het daaropvolgende productieproces volledig geoptimaliseerd en waar mogelijk maken wij gebruik van verse planten in het pine pollen tinctuur. Bovendien zijn al onze producten geproduceerd op basis van een biologisch teeltproces onder SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering.

De werking van de pine pollen tinctuur

De tinctuur op basis van pine pollen dat wij verkopen wordt aangevuld met bast van de zeeden en vindt zijn oorsprong in de Noord-Hollandse duinen. Pine pollen is een van de grootste natuurlijke bronnen van testosteron ter wereld. Daarnaast bevat het ook ontzettend veel andere vitaminen, mineralen, enzymen en antioxidanten waardoor het zonder meer een superfood genoemd mag worden. Het is breed toepasbaar voor verschillende ziektebeelden en symptomen. Denk hierbij aan het voorkomen van prostaatziektes, anti-aging eigenschappen, regulering van de stofwisseling en nog veel meer. Naast tincturen is het ook mogelijk om pine pollen in een andere toedieningsvorm te kopen, zoals tabletten of poedervorm.

Neem de tinctuur op in uw eigen assortiment

Het is mogelijk om het pine pollen tinctuur – dat wij zelf van teelt tot verpakking produceren –  te verkopen onder uw eigen white label. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het verbreden van uw assortiment door ons pine pollen tinctuur te verkopen, of bijvoorbeeld ons tinctuur op basis van sabal serrulata? Neem dan contact op met onze experts uit Groede, nabij Terneuzen, door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl, dan beantwoorden wij graag al uw vragen.

Meer informatie over onze specials nodig?