Home » Specials voor white label » Mulungu tinctuur

Tinctuur van mulungu

Bij Biosfeer Groede vindt u mulungu in een (oer)tinctuur om te verkopen in uw eigen assortiment. Het is een van onze meest succesvolle concentraten die we in eigen huis van zaad tot flesje produceren. Zo is het mogelijk om de tinctuur van mulungu te kopen in verschillende concentraties, zoals 1:10, 1:8, 1:5 van een gedroogde plant of 1:1,33 en 1:0,67 van een verse plant. Bovendien verwerken wij de concentraten tevens in capsules, pillen of poeders zodat het een consumentvriendelijk product wordt.

Wat is de werking van een mulungu tinctuur?

In Brazilië wordt een tinctuur op basis van mulungu al eeuwenlang gebruikt als een goede, natuurlijke rustgever. Het geeft de gebruiker emotionele balans in zeer spannende tijden. Het is tevens een goed middel om beter te kunnen slapen, omdat het de natuurlijke slaapcyclus bevordert. Het is dus zeker aan te raden voor diegenen die een innerlijke onrust ervaren en op zoek zijn naar een fytotherapeutisch, medicinaal kruid om deze onrust weg te nemen. Een tinctuur op basis van mulungu brengt rust terug in uw dagelijkse leven en resulteert in een prettig slaapritme om energiek terug op te staan. Andere fytotherapeutische bestanddelen die u hiervoor kunt aanwenden zijn ginseng en rhodiola rosea.

Maak gebruik van onze expertise en gespecialiseerde apparatuur

Wilt u graag een tinctuur op basis van mulungu kopen bij ons als uw ervaren leverancier? Neem dan contact op met onze experts uit Groede, vlak bij Terneuzen, door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze expertise als leverancier en onze gespecialiseerde apparatuur te gebruiken om zelf een mulungu tinctuur te ontwikkelen om in uw eigen assortiment aan te bieden.  Neem contact met ons op!

Meer informatie over onze specials nodig?

Biosfeer Groede