Home » Specials voor white label » Mulungu tinctuur

Tinctuur van mulungu

Bij Biosfeer Groede vindt u mulungu in een (oer)tinctuur om te verkopen in uw eigen assortiment. Het is een van onze meest succesvolle concentraten die we in eigen huis van zaad tot flesje produceren. Zo is het mogelijk om de tinctuur van mulungu te kopen in verschillende concentraties, zoals 1:10, 1:8, 1:5 van een gedroogde plant of 1:1,33 en 1:0,67 van een verse plant. Bovendien verwerken wij de concentraten tevens in capsules, pillen of poeders zodat het een consumentvriendelijk product wordt.

Wat is de werking van een mulungu tinctuur?

In Brazilië wordt een tinctuur op basis van mulungu al eeuwenlang gebruikt als een goede, natuurlijke rustgever. Het geeft de gebruiker emotionele balans in zeer spannende tijden. Het is tevens een goed middel om beter te kunnen slapen, omdat het de natuurlijke slaapcyclus bevordert. Het is dus zeker aan te raden voor diegenen die een innerlijke onrust ervaren en op zoek zijn naar een fytotherapeutisch, medicinaal kruid om deze onrust weg te nemen. Een tinctuur op basis van mulungu brengt rust terug in uw dagelijkse leven en resulteert in een prettig slaapritme om energiek terug op te staan. Andere fytotherapeutische bestanddelen die u hiervoor kunt aanwenden zijn ginseng en rhodiola rosea.

Maak gebruik van onze expertise en gespecialiseerde apparatuur

Wilt u graag een tinctuur op basis van mulungu kopen? Neem dan contact op met onze experts door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze expertise en gespecialiseerde apparatuur aan te wenden om zelf een mulungu tinctuur te ontwikkelen om in uw eigen assortiment te verkopen.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?