Home » Specials voor white label » Echinacea extra forte

Producent van de tincturen van de echinacea extra forte

Echinacea extra forte is een tinctuur dat u graag bij een professional koopt en Biosfeer Groede treedt graag als producent voor u op. Bij ons vindt u een volledig productieproces voor tincturen van echinacea extra forte onder één dak. Van het zaadje tot in de fles – dankzij onze geoptimaliseerde processen en gecertificeerde werkwijze bent u altijd verzekerd van een kwalitatief extract van de verschillende bestanddelen van de echinacea.

De voordelen van de echinacea extra forte, die wij als producent aanbieden

Echinacea is een medicinaal kruid dat wordt toegepast als remedie tegen verkoudheid en griep. Het immuunsysteem wordt geactiveerd waardoor de duur en ernst van de klachten vermindert. Daarnaast kan de tinctuur op basis van echinacea extra forte ook gebruikt worden om griepverschijnselen te voorkomen. Als teler, producent én groothandel hebben wij verschillende verpakkingsgroottes van de tinctuur op basis van echinacea extra forte in ons assortiment. Van flesjes met 10 ml tinctuur erin tot een fles met 250 ml als inhoud, bij ons vindt u precies de verpakkingshoeveelheid die u wenst. Andere weerstandsverhogende middelen die u in ons assortiment vindt zijn:

Ontdek de mogelijkheden voor white label-producten

Ons tinctuur op basis van verschillende plantdelen van de echinacea, aangevuld met een opkikker, is een van onze meest succesvolle concentraten. Daarom verkopen wij het ook als een white label-product, zodat onze zakelijke afnemers het in hun eigen assortiment kunnen opnemen. Wilt u meer weten over hoe u ons kunt inschakelen als producent en leverancier van de echinacea extra forte? Bel ons dan op +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl voor meer informatie over de diensten van ons bedrijf uit Groede, nabij Terneuzen.

Meer informatie over onze specials nodig?

Biosfeer Groede