Home » Specials voor white label » Echinacea extra forte

Echinacea extra forte

Bij Biosfeer Groede vindt u een volledig productieproces voor tincturen van echinacea extra forte onder één dak. Van het zaadje tot in de fles – dankzij onze geoptimaliseerde processen en gecertificeerde werkwijze bent u altijd verzekerd van een kwalitatief extract van de verschillende bestanddelen van de echinacea.

Waar is echinacea extra forte goed voor?

Echinacea is een medicinaal kruid dat wordt toegepast als remedie tegen verkoudheid en griep. Het immuunsysteem wordt geactiveerd waardoor de duur en ernst van de klachten vermindert. Daarnaast kan de tinctuur op basis van echinacea extra forte ook gebruikt worden ter voorkoming van griepverschijnselen. In ons assortiment vindt u verschillende verpakkingsgroottes van de tinctuur op basis van echinacea extra forte. Van flesjes met 10 ml tinctuur erin tot een fles met 250 ml als inhoud, bij ons vindt u precies de verpakkingshoeveelheid die u wenst. Andere weerstandsverhogende middelen die u in ons assortiment vindt zijn:

Ontdek de mogelijkheden voor white label-producten

Ons tinctuur op basis van verschillende plantdelen van de echinacea, aangevuld met een opkikker, is een van onze meest succesvolle concentraten. Daarom verkopen wij het ook als een white label-product, zodat onze zakelijke afnemers het in hun eigen assortiment kunnen opnemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl voor meer informatie.

Meer informatie over onze specials nodig?