Home » Specials voor white label » Echinacea extra forte

Echinacea extra forte

Bij Biosfeer Groede vindt u een volledig productieproces voor tincturen van echinacea extra forte onder één dak. Van het zaadje tot in de fles – dankzij onze geoptimaliseerde processen en gecertificeerde werkwijze bent u altijd verzekerd van een kwalitatief extract van de verschillende bestanddelen van de echinacea.

Waar is echinacea extra forte goed voor?

Echinacea is een medicinaal kruid dat wordt toegepast als remedie tegen verkoudheid en griep. Het immuunsysteem wordt geactiveerd waardoor de duur en ernst van de klachten vermindert. Daarnaast kan de tinctuur op basis van echinacea extra forte ook gebruikt worden ter voorkoming van griepverschijnselen. In ons assortiment vindt u verschillende verpakkingsgroottes van de tinctuur op basis van echinacea extra forte. Van flesjes met 10 ml tinctuur erin tot een fles met 250 ml als inhoud, bij ons vindt u precies de verpakkingshoeveelheid die u wenst. Andere weerstandsverhogende middelen die u in ons assortiment vindt zijn:

Ontdek de mogelijkheden voor white label-producten

Ons tinctuur op basis van verschillende plantdelen van de echinacea, aangevuld met een opkikker, is een van onze meest succesvolle concentraten. Daarom verkopen wij het ook als een white label-product, zodat onze zakelijke afnemers het in hun eigen assortiment kunnen opnemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl voor meer informatie.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?