Home » Specials voor white label » Ashwagandha kopen

Ashwagandha kopen

Wij hebben met veel zorg een samengesteld tinctuur op basis van ashwagandha geproduceerd dat wij vanuit onze eigen productie verkopen. Dankzij onze SKAL-, FSSC22000-, én GMP+-certificering bent u te allen tijde gegarandeerd van een biologisch en gecertificeerd eindproduct met hoge gehaltes aan inhoudsstoffen. Dit is mede het gevolg van onze zorgvuldige processen, geavanceerde technieken en unieke protocollen.

Bij ons kunt u verwerkte ashwagandha kopen

Bij Biosfeer Groede telen en verwerken we medicinale kruiden en planten, waaronder de ashwagandha, ofwel de winterkers of de ‘Indiase ginseng’. De ashwagandha die wij verkopen, is een tinctuurcomplex op basis van Nepalese planten. De dosering is 2 g ashwagandhawortel per dag, zodat het werkt als een effectief adaptogeen. Dit betekent dat het een heilzame werking heeft voor de weerstand en het immuunsysteem, maar ook tegen stress-gerelateerde klachten werkt. Bovendien hebben wij nog andere tincturen die weerstandsverhogend werken, zoals:

Ontdek de mogelijkheden van productontwikkeling

Naast dat het mogelijk is om het ashwagandha complex onder een white label vanuit uw eigen assortiment te verkopen, zijn wij ook beschikbaar als helpende hand bij productontwikkeling. Bij Biosfeer Groede leggen wij ons graag toe op het ontwikkelen van innovatieve producten vanuit onze unieke positie in de markt. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl.

Meer informatie over onze specials nodig?