Home » Specials voor white label » Ashwagandha kopen

Ashwagandha kopen

Wij hebben met veel zorg een samengesteld tinctuur op basis van ashwagandha geproduceerd dat wij vanuit onze eigen productie verkopen. Dankzij onze SKAL-, FSSC22000-, én GMP+-certificering bent u te allen tijde gegarandeerd van een biologisch en gecertificeerd eindproduct met hoge gehaltes aan inhoudsstoffen. Dit is mede het gevolg van onze zorgvuldige processen, geavanceerde technieken en unieke protocollen.

Bij ons kunt u verwerkte ashwagandha kopen

Bij Biosfeer Groede telen en verwerken we medicinale kruiden en planten, waaronder de ashwagandha, ofwel de winterkers of de ‘Indiase ginseng’. De ashwagandha die wij verkopen, is een tinctuurcomplex op basis van Nepalese planten. De dosering is 2 g ashwagandhawortel per dag, zodat het werkt als een effectief adaptogeen. Dit betekent dat het een heilzame werking heeft voor de weerstand en het immuunsysteem, maar ook tegen stress-gerelateerde klachten werkt. Bovendien hebben wij nog andere tincturen die weerstandsverhogend werken, zoals:

Ontdek de mogelijkheden van productontwikkeling

Naast dat het mogelijk is om het ashwagandha complex onder een white label vanuit uw eigen assortiment te verkopen, zijn wij ook beschikbaar als helpende hand bij productontwikkeling. Bij Biosfeer Groede leggen wij ons graag toe op het ontwikkelen van innovatieve producten vanuit onze unieke positie in de markt. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl.

Enkele specials uitgelicht

Meer informatie over onze plantsoorten

Een zeer sterk en smakelijk complex op basis van Inonotus obliquus (chaga) en betula pubescens (berk) en verse antler Ganoderma lucidum (Reishi).

4 Planten die geëxtraheerd zijn in een Hennep tinctuur om de werking van de in natuurlijke verhoudingen aanwezige cbd te richten op specifieke toepassingen.

Dennepollen tinctuur uit de Noordhollandse duinen. Aangevuld met bast van de zeeden.

Als effectief adaptogeen met de planten uit Nepal. De dosering is 2 gram wortel per dag.

Verse Bacopa monnieri en verse Centella asiatica (gotu cola) in een bijzonder mengsel. op 60 mg bacocide per dag.

Complex met een meteen duidelijke werking. Gemaakt van hoge kwaliteit ginseng en verse bloeiende haver.

De enige echte verse tinctuur van de wortel, blad, sap en zaad van biologische Kaardebol, Dipsacus Sylvestris.

Verschillende plantdelen van verschillende Echinacea soorten aangevuld met een opkikker.

Een mengsel met als hoofd bestanddeel carcinia cambogia en vers blaaswier uit de Oosterschelde.

Een mengsel van verse Ballota nigra, Passiflora incarnata en marjolein.

Een extract van eigen teelt Maria Distel met artisjok paardebloemwortel en munt olie dit kan men inzetten om de gevolgen van slechte leefgewoonten zoals alcohol gebruik tegen te gaan.

Onze eigen interpretatie van dit geweldige kruiden mengsel.

Een local mineraal en vitamine tonicum gemaakt van planten die u dagelijks om u heen ziet zoals brandnetel en paardenstaart. Een supplement met goed opneembare mineralen en vitamines voor Nederlanders.

Meer informatie over onze specials nodig?