Home » Specials voor white label » Ashwagandha

Ashwagandha tinctuur leverancier

Wij hebben met veel zorg een samengesteld tinctuur op basis van ashwagandha geproduceerd dat wij als producent en leverancier aanbieden aan zakelijke klanten. Dankzij onze SKAL-, FSSC22000-, én GMP+-certificering bent u te allen tijde gegarandeerd van een biologisch en gecertificeerd eindproduct met hoge gehaltes aan inhoudsstoffen. Dit is mede het gevolg van de zorgvuldige processen, geavanceerde technieken en unieke protocollen die wij uitvoeren vanuit Groede, vlak bij Terneuzen.

Ashwagandha van een betrouwbare producent en leverancier van medicinale kruiden

Biosfeer Groede is een teler, producent en leverancier van medicinale kruiden en planten, waaronder de ashwagandha, ofwel de winterkers of de ‘Indiase ginseng’. Onze ashwagandha is een tinctuurcomplex op basis van Nepalese planten. De dosering is 2 gram ashwagandhawortel per dag, zodat het werkt als een effectief adaptogeen. Dit betekent dat het een heilzame werking heeft voor de weerstand en het immuunsysteem, maar ook tegen stress-gerelateerde klachten werkt. Bovendien hebben wij nog andere tincturen die weerstandsverhogend werken, zoals:

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling

Naast dat het mogelijk is om het ashwagandha complex onder een white label vanuit uw eigen assortiment aan te bieden, zijn wij als teler, producent en leverancier ook beschikbaar als helpende hand bij productontwikkeling. Bij Biosfeer Groede leggen wij ons graag toe op het ontwikkelen van innovatieve producten vanuit onze unieke positie in de markt. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of door een e-mail te sturen naar info@biosfeer-groede.nl.

Meer informatie over onze specials nodig?

Biosfeer Groede