Home » Olie maceraten

Producent van olie maceraten

Bent u op zoek naar een producent van olie maceraten? Dan zit u bij ons goed. Olie maceraten van de beste kwaliteit maken wij van Biosfeer Groede als producent op aanvraag. Dit kan in iedere gewenste olie. Onze experts denken met u mee en vertellen u graag meer over de uiteenlopende producten in ons assortiment.

Wij zijn uw producent voor maceraten van verschillende soorten olie

Standaard wordt voor onze maceraten zonnebloemolie gebruikt. Indien de olie van verse plantdelen gemaakt moet worden willen wij dit rond eind maart graag weten. We telen dan de planten specifiek voor dit doel. Een juist oogstmoment is dan heel belangrijk. De planten worden op de olie gezet en blootgesteld aan de zon. Daarna wordt het mengsel geperst onder hoge druk en de persresten worden gedroogd. Deze persresten worden weer aan het mengsel toegevoegd waarna een behandeling met de ultra sound apparatuur volgt. Het resultaat is een hoogwaardig en steriel maceraat. Olie maceraten van gedroogd plantenmateriaal worden meteen ultrasoon gemacereerd waardoor de extractie snel verloopt, zonder veel ongewenste oxidatieve processen. Voorbeelden van veelgevraagde olie maceraten zijn goudsbloemolie en hypericum-olie. Als uw groothandel in maceraten helpen wij u graag verder.

Stel uw vragen direct aan een van onze experts

Wilt u meer weten over de opties met betrekking tot olie maceraten van ons als uw producent? Dan gaan we uiteraard graag met u in gesprek over onze producten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of door een e-mail te sturen naar info@biosfeer-groede.nl. Ook als u vragen heeft over andere medicinale kruiden, horen we graag van u.

Meer informatie over olie maceraten nodig?

Biosfeer Groede