Home » Oertincturen » Zwarte walnoot tinctuur

Tinctuur van zwarte walnoot

Op basis van de zwarte walnoot produceren we bij Biosfeer Groede een tinctuur van zaad tot fles. De tinctuur van de zwarte walnoot is verkrijgbaar in bulkvolume, maar ook in consumentgerichte verpakkingen van 50 ml en 100 ml. Op onze boerderij in een van de meest dunbevolkte gebieden in Nederland telen en verwerken wij medicinale planten en kruiden om onze extracten te produceren. Doordat het volledige productieproces onder één dak plaatsvindt, garanderen wij u kwaliteitsextracten met hoge gehaltes aan inhoudsstoffen.

Waar wordt zwarte walnoot voor gebruikt in een tinctuur?

Al honderden jaren wordt een tinctuur op basis van zwarte walnoot gebruikt als middel tegen bacteriën, schimmels, virussen en parasieten. Door deze indicaties is het een breed toepasbaar fytotherapeutisch middel dat in uiteenlopende branches ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een crème voor huidaandoeningen, maar ook aan de bestrijding van parasitaire infecties bij vee en als biologische insecticide. Hierbij is de correcte samenstelling en verhouding zeer belangrijk. Daar adviseren wij u uiteraard graag over. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat de uncaria tomentosa meer geschikt is voor uw toepassing.

Wij staan klaar voor de zakelijke afnemer

Wilt u een van de tincturen of maceraten uit onze eigen productie gebruiken binnen uw bedrijf? Wij staan klaar voor de zakelijke afnemer van biologische en gecertificeerde (oer)tincturen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@biosfeer-groede.nl.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?