Home » tincturen » Zwarte walnoot tinctuur

Producent van de tinctuur van zwarte walnoot

Op basis van de zwarte walnoot bestaat er een tinctuur die wij als producent van zaad tot fles creëren voor uw bedrijf. De tinctuur is bij Biosfeer Groede verkrijgbaar in bulkvolume, maar ook in consumentgerichte verpakkingen van 50 ml en 100 ml. Op onze boerderij in Groede, vlak bij Terneuzen – een van de meest dunbevolkte gebieden in Nederland – telen en verwerken wij medicinale planten en kruiden om onze extracten te produceren. Doordat het volledige productieproces onder één dak plaatsvindt, bent u bij ons als producent van uw tinctuur van zwarte walnoot verzekerd van kwaliteitsextracten met hoge gehaltes aan inhoudsstoffen.

Het gebruik van zwarte walnoot in een tinctuur van ons als producent

Al honderden jaren wordt een tinctuur op basis van zwarte walnoot gebruikt als middel tegen bacteriën, schimmels, virussen en parasieten. Door deze indicaties is het een breed toepasbaar fytotherapeutisch middel dat in uiteenlopende branches ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een crème voor huidaandoeningen, maar ook aan de bestrijding van parasitaire infecties bij vee en als biologische insecticide. Hierbij is de correcte samenstelling en verhouding zeer belangrijk. Daar adviseren wij u uiteraard graag over. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat de uncaria tomentosa meer geschikt is voor uw toepassing.

Wij staan klaar voor de zakelijke afnemer

Wilt u een van de tincturen of maceraten uit onze eigen productie gebruiken binnen uw bedrijf? Wij staan als producent klaar voor de zakelijke afnemer van biologische en gecertificeerde (oer)tincturen, zoals de tinctuur van zwarte walnoot. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@biosfeer-groede.nl. We vertellen u tevens graag meer over onze andere medicinale kruiden.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede