Home » tincturen » Uncaria tomentosa

Uncaria tomentosa

Op onze kruidenboerderij in het Zeeuwse Groede, niet ver van Terneuzen, telen en verwerken wij medicinale en aromatische planten zoals de uncaria tomentosa of kattenklauw. In de loop der jaren hebben wij de permacultuur rondom onze boerderij uitgebreid, waarbij wij constant streven naar een gebalanceerde en biologische werkwijze. Dit uit zich ook in onze verkregen certificeringen, zoals SKAL, FSSC22000 en GMP+.

Gebruik de uncaria tomentosa ter verhoging van de weerstand

Uncaria tomentosa is een uitheemse plantensoort die in veel gebieden ter wereld gebruikt wordt om de weerstand te verhogen én als een ontstekingsremmend middel. Vooral bij virale infecties zoals herpes of gordelroos ondervindt het lichaam de positieve werking van uncaria tomentosa. Ook werkt dit middel weerstandsverhogend, net zoals de complexen echinacea extra forte en ashwagandha forte. Daarnaast zijn extracten op basis van zwarte walnoot effectief bij de bestrijding van virussen, bacteriën, infecties en nog veel meer. Wilt u graag een tinctuur op basis van kattenklauw? Dan stellen wij onze productiefaciliteiten graag aan u beschikbaar.

Vraag na wat de mogelijkheden zijn

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uncaria tomentosa in uw eigen niche? Dan adviseren we u graag. Wij produceren tegenhangers voor chemische en synthetische oplossingen in uiteenlopende markten, zoals veeteelt, voedingsindustrie, gewasbescherming en nog veel meer. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stel uw vragen over onze medicinale kruiden door een e-mail te sturen naar info@biosfeer-groede.nl. Wij vertellen u graag meer over uncaria tomentosa en de rest van ons aanbod.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede