Home » tincturen » Tinctuur

Tinctuur

Als u op zoek bent naar een groot assortiment waar u een tinctuur van uiteenlopende planten en kruiden vindt, dan bent u bij Biosfeer Groede op de juiste plaats. Wij zijn een tinctuurproducent met het grootste assortiment van biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de Europese Unie. De teelt van de planten, de productie van de verschillende soorten tinctuur en de verkoop van de verschillende producten vindt bij ons plaats onder één dak. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onder andere SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering. Het gehele proces is in handen van ons bedrijf, van het zaadje tot in de fles. Zo voorzien wij als tinctuurproducent uw onderneming van een tinctuur van topkwaliteit.

Wat zijn de eigenschappen van een tinctuur geproduceerd door Biosfeer Groede?

Wij bieden een succesvol of gestandaardiseerd moedertinctuur aan van medicinale kruiden. Deze tincturen maken wij op basis van een bewezen degelijke farmacopee en uniform geteelde en geproduceerde plantendelen die vers of gedroogd zijn. Een tinctuur heeft door het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) een uitstekende houdbaarheid van tussen de twee en vijf jaar. Als tinctuurproducent gebruiken wij alleen ethylalcohol van biologische geteelde rogge die bio-gecertificeerd is en van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v). Bij Biosfeer Groede verkopen en leveren we een tinctuur aan als simplex of complex. Het is mogelijk om een tinctuur aan te schaffen in bulkvolume van ½, 1, 5, 10, 20, 25 of 200 liter. Ook leveren we een consumentgericht product in flesjes van 50 ml of 100 ml. Wij leveren de tincturen niet rechtstreeks aan particulieren, maar aan zakelijke afnemers zoals therapeuten, winkels, groothandelaren en fabrikanten.

Vraag meer informatie aan

Een tinctuur kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan voedingssupplementen, gewasbescherming, grondstof voor cosmetica, ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie en nog veel meer. Heeft u interesse in onze diensten als tinctuurproducent en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze tincturen en maceraten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl. Wij vertellen u graag meer over een specifiek tinctuur.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede