Home » tincturen » Smeerwortel tinctuur

Leverancier van een tinctuur van smeerwortel

Smeerwortel is een krachtig tinctuur dat wij als leverancier graag aan u verkopen. Biosfeer Groede produceert deze tinctuur van plant tot flesje en verkoopt deze daarna aan diverse zakelijke afnemers, bijvoorbeeld apotheken. Onze biologische en gecertificeerde oertincturen worden geproduceerd onder strikte richtlijnen zoals SKAL, FSSC22000 en GMP+. Hierin verwerken we uniform geteelde, geproduceerde, verse of gedroogde plantendelen in combinatie met ethylalcohol van biologisch geteelde rogge.

Het gebruik van de smeerwortel tinctuur, die wij als leverancier aanbieden

De fytotherapeutische medicinale kruiden hebben een heilzame werking en worden gebruikt als de natuurlijke tegenhanger van synthetische geneesmiddelen en voedingsstoffen. De tinctuur dat wij hebben geëxtraheerd van de smeerwortel wordt gebruikt bij uiteenlopende klachten waarbij gekwetste plekken moeten herstellen. Denk hierbij aan kneuzingen en verstuiken, maar ook aan klachten die voortkomen uit reumatische aandoeningen. Bovendien is de smeerwortel rijk aan uiteenlopende vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ook kaardebol herstelt beschadigde weefsels intensief.

Neem tincturen op in uw eigen assortiment

De tinctuur van smeerwortel biedt kortom diverse voordelen en daarom koopt u deze bij een betrouwbare leverancier als Biosfeer Groede. Wilt u als zakelijke afnemer graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl met uw vragen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze productiecapaciteiten in te zetten om uw eigen tinctuur op basis van smeerwortel en andere extracten te laten produceren, zoals een zalf. Wij zijn namelijk zowel producent als leverancier van de smeerwortel tinctuur en vele andere tincturen. Ontdek wat onze experts uit Groede, in de omgeving van Terneuzen, voor u kunnen betekenen!

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede