Home » Oertincturen » Smeerwortel tinctuur

Smeerwortel tinctuur

Smeerwortel is een krachtige tinctuur dat we bij Biosfeer Groede van plant tot flesje voor u produceren. Onze biologische en gecertificeerde oertincturen worden geproduceerd onder strikte richtlijnen zoals SKAL, FSSC22000 en GMP+. Hierin verwerken we uniform geteelde, geproduceerde, verse of gedroogde plantendelen in combinatie met ethylalcohol van biologisch geteelde rogge.

Waar wordt een smeerwortel tinctuur voor gebruikt?

De fytotherapeutische medicinale kruiden hebben een heilzame werking en worden gebruikt als de natuurlijke tegenhanger van synthetische geneesmiddelen en voedingsstoffen. De tinctuur dat wij hebben geëxtraheerd van de smeerwortel wordt gebruikt bij uiteenlopende klachten waarbij gekwetste plekken moeten herstellen. Denk hierbij aan kneuzingen en verstuiken, maar ook aan klachten die voortkomen uit reumatische aandoeningen. Bovendien is de smeerwortel rijk aan uiteenlopende vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ook kaardebol herstelt beschadigde weefsels intensief.

Neem tincturen op in uw eigen assortiment

Wilt u als zakelijke afnemer graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl met uw vragen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze productiecapaciteiten in te zetten om uw eigen tinctuur op basis van smeerwortel en andere extracten te laten produceren, zoals bijvoorbeeld een zalf. Hierbij zijn wij u graag van dienst.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?