Home » tincturen » Samento kopen

Samento kopen

Bij Biosfeer Groede kunt u innovatieve producten kopen, bijvoorbeeld op basis van samento, die wij verkopen aan zakelijke afnemers. Samento komt van oorsprong uit het Amazonegebied en is daar al sinds jaar en dag een bijzonder populair volksmedicijn. In de afgelopen jaren wordt in de fytotherapeutische geneeskunde steeds vaker aangeraden om samento te kopen. Dit omdat samento, ook wel bekend als katsklauw, een zeer brede werking heeft.

Het geneeskrachtige kruid samento kopen

De brede werking van samento maakt het een van de bestverkopende fytotherapeutische middelen ter verhoging van de weerstand. Bovendien is dit medicinale kruid in uiteenlopende toedieningsvormen te verkrijgen, waardoor het topisch en als drank of tablet te gebruiken is. De weldaad voor het immuunsysteem is tweeledig. Aan de ene kant versterkt het de effectiviteit van de witte bloedlichaampjes waardoor ziekteverwekkende indringers efficiënt uitgeschakeld worden. Daarnaast is samento ook een sterk antioxidant dat vrije radicalen vangt. Andere extracten die weerstands- en immuunsysteemversterkend werken zijn:

Krijg meer informatie over onze permacultuur

Wilt u graag samento kopen die onder gecertificeerde omstandigheden geproduceerd wordt? Onze biologische boerderij in Groede, in de buurt van Terneuzen, heeft onder andere een GMP+-, FSSC22000- en een SKAL-keurmerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van uitmuntende kwaliteitsproducten. De permacultuur rondom onze boerderij draagt maximaal bij aan het landschap en de omgeving. Wilt u meer weten over ons productieproces of een van onze tincturen, concentraten of maceraten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer als u samento of een ander product wilt kopen.

Meer informatie over samento nodig?

Biosfeer Groede