Home » tincturen » Rhodiola rosea kopen

Producent van extracten van rhodiola rosea

Bent u op zoek naar een rhodiola rosea producent? Ziet u de heilzame werking ervan en wilt u het graag toepassen als voedingssupplement voor mens of dier in uiteenlopende markten? Bij Biosfeer Groede voorzien wij u graag van kwaliteitsextracten van de rozewortel. Wij hebben onze processen volledig geoptimaliseerd en werken alleen met geavanceerde apparatuur waarmee de nutriënten uit de verse planten maximaal behouden blijven.

Waarom u rhodiola rosea bestelt bij een betrouwbare producent

Wij zijn een teler, producent én leverancier van verschillende tincturen, maceraten en andere extracten. Deze worden gemaakt van uiteenlopende medicinale kruiden, zoals de rhodiola rosea. De rozewortel wordt vaak toegepast bij vermoeidheid en stressvolle omstandigheden, waarbij de adaptogene werking zeer duidelijk wordt. Bovendien verbetert het de mentale weerbaarheid en ook het uithoudingsvermogen. Het gevolg is dat veel fytotherapeuten aanraden om het te kopen wanneer stress alom aanwezig is, om te voorkomen dat er verdere psychologische en/of fysieke klachten uit voortkomen. Andere concentraten uit ons assortiment met dezelfde werking zijn mulungu en ginseng.

Vraag meer informatie op over onze producten

Wilt u graag meer weten over de heilzame werking van de rhodiola rosea voordat u ons inschakelt als producent? Neem dan contact op met onze experts uit Groede, in de buurt van Terneuzen, om meer informatie te verkrijgen. Wij informeren u graag als u belt naar +31 117 376 337 of een e-mail met al uw vragen en wensen stuurt naar info@biosfeer-groede.nl.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede