Home » Oertincturen » Kaardebol

Tinctuur van kaardebol

Het oertinctuur dat wij bij Biosfeer Groede in eigen beheer hebben ontwikkeld, is een complex op basis van verschillende ingrediënten. Wij geloven in biologische teelt en handmatige oogst in combinatie met zorgvuldige processen en geavanceerde apparatuur om tot een product van hoogwaardige kwaliteit te komen. Dankzij onze uniek ontwikkelde protocollen behouden we de inhoudsstoffen maximaal, zodat de heilzame werking van het kaardebol tinctuur optimaal blijft.

De uiteenlopende toepassingen van de kaardebol

Een van onze unieke, in eigen huis ontwikkelde Biosfeer preparaten is het ‘kaardebol complex’, een verse tinctuur die alle onderdelen van de biologische kaardebol gebruikt. In de tinctuur is zowel de wortel als het blad, sap en zaad van de kaardebol verwerkt. De werking van de verschillende bestanddelen versterkt elkaar, waardoor het product zeer effectief is. Wanneer het in vloeibare vorm wordt ingenomen heeft het een heilzame werking bij:

  • Pijn en zwakte in knieën en onderrug
  • Het herstellen van beschadigde weefsels van botten en ligamenten
  • Bestrijding bij (symptomen die gelijk zijn aan) de ziekte van Lyme en co-infecties

Bij topisch gebruik is de tinctuur op basis van kaardebol te gebruiken ter verlichting van kleine wonden, psoriasis, artritis en fistels. Bekijk ook zeker eens de werking van smeerwortel of onze eigen interpretatie op de Zweedse kruiden van Maria Treben.

Verkoop de tinctuur in uw eigen bedrijf

De tinctuur op basis van kaardebol is een van onze white label-specials. Dit betekent dat u het in uw eigen assortiment opneemt, terwijl wij de productie van het extract voor u uitvoeren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een biologisch en gecertificeerd eindproduct. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om ons kaardebol complex tinctuur in uw assortiment op te nemen? Bel dan naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@biosfeer-groede.nl. We helpen u graag verder!

Meer informatie over onze oertincturen nodig?