Home » tincturen » Ginseng wortel

Dé leverancier van het Avena complex met ginseng wortel

Bent u op zoek naar preparaten op basis van de ginseng wortel van een ervaren leverancier? Dan helpen we u bij Biosfeer Groede graag verder. Wij verbouwen, drogen en verwerken de ginseng in eigen huis tot heilzame preparaten voor diverse zakelijke klanten, bijvoorbeeld apotheken. Dit doen wij met zowel de wortel van de Aziatische ginseng als de Amerikaanse ginseng. Daarnaast zijn wij zowel GMP+- als FSSC22000-gecertificeerd, wat u garandeert dat de tincturen uit ons eigen laboratorium in Groede, in de buurt van Terneuzen, altijd van hoogstaande kwaliteit zijn.

Waar is de ginseng wortel, die wij aanbieden als leverancier, goed voor?

De ginseng wortel is een natuurlijk ingrediënt dat zeker in Oost-Azië al duizenden jaren wordt ingezet bij verschillende gezondheidsklachten en ziekten. U vindt de wortel van de ginseng in ons Avena complex. Wij zijn een erkend leverancier van dit samengestelde kruidentinctuur op basis van de ginseng wortel en eetbare haver. De tinctuur is aan te raden bij diverse klachten, bijvoorbeeld:

  • Depressie
  • Nervositeit
  • Slapeloosheid
  • Zenuwzwakte
  • Innerlijke onrust
  • Concentratieproblemen

Andere middelen die heilzaam zijn bij klachten zoals stress en innerlijke onrust zijn mulungu en rhodiola rosea.

Neem onze complexen op in uw eigen assortiment

Voor onze zakelijke afnemers is het mogelijk om onze, in eigen huis ontwikkelde, preparaten op te nemen in het eigen assortiment onder een ‘white label’. Wilt u graag meer informatie over de ginseng wortel of andere medicinale kruiden die wij als leverancier aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail met uw aanvraag naar info@biosfeer-groede.nl. Dan bespreken we graag alle mogelijkheden met u.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede