Home » Cold pressed plant juices

Dé leverancier van cold pressed powerjuices

Wanner u op zoek bent naar powerjuices, koopt u deze uiteraard het liefst bij een professionele leverancier. Powerjuices zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Door gebruik te maken van de cold pressing techniek blijven veel voedingsstoffen behouden, waardoor de heilzame werking maximaal blijft. Bij Biosfeer Groede zijn wij teler, producent, leverancier en groothandel van cold pressend power juices voor zakelijke afnemers.

Als leverancier bieden wij cold pressed powerjuices aan van diverse soorten planten en vruchten

Eigenlijk is het mogelijk om van iedere verse plant of vrucht een cold pressed powerjuice te maken. Bij Biosfeer Groede zijn er verschillende producten die we regelmatig maken. Als professionele teler en leverancier maken wij bijvoorbeeld powerjuices op basis van:

Hoe worden powerjuices geproduceerd?

Wij telen alle ingrediënten die gebruikt worden in onze powerjuices zelf voordat we ze aanbieden als leverancier zijnde. Na het oogsten van de planten worden deze gesneden tot de juiste deeltjesgrootte is bereikt. In onze moderne pakpers worden de planten met oplopende druk geperst tussen twee platen. Hierdoor worden de voedzame nutriënten optimaal behouden. Het proces zorgt ervoor dat het sap van de cold pressed powerjuices van hoge kwaliteit blijft, omdat er geen zuurstof door het sap wordt geleid. Na het persen wordt het sap snel gekoeld tot 0 °C. Ook portioneren we powerjuices in shots of klontjes waarna we deze met behulp van de ‘flash-frozen’ techniek in korte tijd invriezen tot -30 °C.

Bestel eenvoudig uw gewenste groente- en fruitsappen

Wij hebben het volledige productieproces onder een dak samengebracht bij ons in Groede, nabij Terneuzen. Dit garandeert u te allen tijde producten van hoogstaande kwaliteit. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl als u interesse heeft in de cold pressed powerjuices. We vertellen u tevens graag meer over de vele medicinale kruiden in ons assortiment.

Meer informatie nodig?

Biosfeer Groede