Home » Cold pressed plant juices

Cold pressed plant juices

Powerjuices zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Door gebruik te maken van de cold pressing techniek blijven veel voedingsstoffen behouden, waardoor de heilzame werking maximaal blijft. Bij Biosfeer Groede zijn wij teler, producent en groothandel van cold pressend power juices voor zakelijke afnemers.

 

Van welke planten of vruchten worden cold pressed powerjuices gemaakt?

Eigenlijk is het mogelijk om van iedere verse plant of vrucht een cold pressed powerjuice te maken. Bij Biosfeer Groede zijn er verschillende producten die we regelmatig maken. Denk hierbij aan powerjuices op basis van:

Hoe worden powerjuices geproduceerd?

Bij Biosfeer Groede telen we alle ingrediënten die gebruikt worden in onze powerjuices zelf. Na het oogsten van de planten worden deze gesneden tot de juiste deeltjesgrootte is bereikt. In onze moderne pakpers worden de planten met oplopende druk geperst tussen twee platen. Hierdoor worden de voedzame nutriënten optimaal behouden. Het proces zorgt ervoor dat het sap van de cold pressed powerjuices van hoge kwaliteit blijft, omdat er geen zuurstof door het sap wordt geleid. Na het persen wordt het sap snel gekoeld tot 0 °C. Ook portioneren we powerjuices in shots of klontjes waarna we deze met behulp van de ‘flash-frozen’ techniek in korte tijd invriezen tot -30 °C.

Bestel eenvoudig uw gewenste groente- en fruitsappen

Bij Biosfeer Groede is het volledige productieproces onder een dak samengebracht. Dit garandeert u te allen tijde van hoogstaande kwaliteit voor uw producten. Neem contact op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl als u interesse heeft in de cold pressed powerjuices.

Meer informatie nodig?