Home » Oertincturen » Medicinale kruiden

Medicinale kruiden

Hoewel er veel synthetische medicijnen zijn ontwikkeld en geproduceerd, wordt er tegenwoordig steeds vaker heil gevonden in medicinale kruiden en natuurlijke producten. Kruiden zijn namelijk niet alleen te gebruiken als voedingsmiddel of smaakmaker, maar de heilzame en medicinale werking is wellicht nog veel belangrijker. Dit soort kruiden vormen de basis voor onder andere medicinale zalven, siropen, gels, dranken en sappen.

Hoe ziet het productieproces van medicinale kruiden eruit?

Bij Biosfeer Groede telen en verwerken we medicinale planten en kruiden op basis van zeer moderne en duurzame productiemethodes. Alle productiestappen en ondersteunende werkzaamheden vinden plaats onder een dak. Om tot de medicinale kruiden te komen die wij verkopen, vertrouwen we op de biologische teelt en handmatige oogst. Door de zorgvuldige droogprocessen, geavanceerde maal- en snijtechnieken en een high-care room voor het afvullen van de producten leveren wij constante kwaliteit af. Van zaadje tot fles – alles gebeurt met hoogste nauwkeurigheid en precisie. De medicinale kruiden verkopen wij los, maar we produceren ook oertincturen en maceraten waar de heilzame werking vaak wordt gecombineerd met andere heilzame kruiden.

Start als verkooppunt of ontwikkel uw eigen product

Heeft u interesse om onze medicinale kruiden zoals Maria Treben zelf te verkopen, eventueel onder een white label? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl met uw vragen. We denken graag met u mee welke medicinale kruiden passen bij uw wensen en behoeften. Ook als u zelf een nieuw product in gedachten heeft, bent u welkom om op onze capaciteiten te vertrouwen. We helpen u graag om dit te verwezenlijken.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?