Home » tincturen » Medicinale kruiden

Medicinale kruiden leverancier

Wilt u medicinale kruiden bestellen voor uw bedrijf bij een betrouwbare leverancier? Hoewel er veel synthetische medicijnen zijn ontwikkeld en geproduceerd, wordt er tegenwoordig steeds vaker heil gevonden in medicinale kruiden en natuurlijke producten. Kruiden zijn namelijk niet alleen te gebruiken als voedingsmiddel of smaakmaker, de heilzame en medicinale werking is wellicht nog veel belangrijker. De medicinale kruiden uit onze groothandel vormen de basis voor onder andere medicinale zalven, siropen, gels, dranken en sappen.

Het productieproces van de medicinale kruiden die wij aanbieden als leverancier

Bij Biosfeer Groede – dé leverancier in medicinale kruiden –  telen en verwerken we planten en kruiden op basis van zeer moderne en duurzame productiemethodes. Alle productiestappen en ondersteunende werkzaamheden vinden plaats onder een dak. Om tot de medicinale kruiden te komen die wij aanbieden in onze groothandel, maken wij gebruik van biologische teelt en handmatige oogst. Door de zorgvuldige droogprocessen, geavanceerde maal- en snijtechnieken en een high-care room voor het afvullen van de producten leveren wij constante kwaliteit af. Van zaadje tot fles – alles gebeurt met de grootste nauwkeurigheid en precisie. De medicinale kruiden bieden wij los aan in onze groothandel, maar we produceren ook oertincturen en maceraten waar de heilzame werking vaak wordt gecombineerd met andere geneeskrachtige kruiden. Deze totaalservice maakt ons dé groothandel, teler en leverancier van medicinale kruiden in Nederland!

Start als verkooppunt of ontwikkel uw eigen product

Heeft u interesse om zelf kruiden zoals Maria Treben te verkopen, eventueel onder een white label? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 117 376 337 of stuur een e-mail naar info@biosfeer-groede.nl met uw vragen over de medicinale kruiden die wij aanbieden als leverancier. De medewerkers van onze groothandel in Groede, in de buurt van Terneuzen, denken graag met u mee welke medicinale kruiden passen bij uw wensen en behoeften. Ook als u zelf een nieuw product in gedachten heeft, bent u welkom om op onze capaciteiten te vertrouwen. We helpen u graag om dit te verwezenlijken.

Meer informatie over onze oertincturen nodig?

Biosfeer Groede